Θέσεις εργασίας

Η SoccerHub είναι μια Startup, που ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού για κινητές συσκευές. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στα γραφεία του EGG, έναν οργανισμό για την στήριξη startups (incubator/accelerator), που υποστηρίζεται από την Eurobank. Σαν ομάδα είμαστε πολύ δεμένοι και συνέχεια μεγαλώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των χρηστών και των συνεργατών μας. Επομένως έχουμε ανάγκη για την εύρεση κάποιων σημαντικών ατόμων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ιδέας. Αν σου αρέσει η ιδέα και ψάχνεις εργασία/πρακτική, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Τα οφέλη σου θα είναι πολλά:

  • Θετικό κλίμα συνεργασίας, σε περιβάλλον startup.
  • Εργασία με νέους, που έχουν όρεξη και ενέργεια για να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
  • Συνεχής μάθηση συμμετέχοντας σε δράσεις του EGG.
  • Δημιουργία επαφών, καθώς θα συναναστρέφεσαι καθημερινά με άτομα από άλλες startup.

iOS Developer

Χρειαζόμαστε έναν iOS Developer για να συμμετέχει στην ανάπτυξη των εφαρμογών μας για τους χρήστες iPhones. Έχουμε ήδη προγραμματιστές που δουλεύουν πάνω σε αυτό, αλλά η βοήθειά σου θα μας πάει σε επόμενο επίπεδο! Αν γνωρίζεις Swift και σου αρέσει η ιδέα, μήπως σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να είσαι ο βασικός μας iOS Developer;

Designer

Έχεις φαντασία; Γνωρίζεις καλά Photoshop, illustrator ή κάποιο άλλο σχεδιαστικό πρόγραμμα; Τώρα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας μας. Η δημιουργικότητά σου είναι αυτό που θέλουμε! Απόκτησε την εμπειρία και την δημοτικότητα που θες σχεδιάζοντας με βάση την κουλτούρα μας!

Partnerships Representative

Σου αρέσουν οι επαφές με νέους ανθρώπους; Έχεις διαπραγματευτικές ικανότητες; Αν ναι, η θέση αυτή σου ταιριάζει απόλυτα! Η ανάπτυξή μας αυτή την περίοδο είναι τεράστια και ψάχνουμε ανθρώπους σαν κι εσένα να συμμετέχουν στην ομάδα μας. Για αυτήν τη θέση θα λάβεις την κατάλληλη εκπαίδευση και πολύ σύντομα θα είσαι έτοιμος να πετύχεις φοβερά αποτελέσματα.


Αν είσαι κάτι από τα παραπάνω και θες να είσαι μέλος της ομάδας μας, στείλε μας μήνυμα ή στείλε το βιογραφικό σου στο info@appsoccerhub.com!
Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!