Ποιοι είμαστε

To SoccerHub είναι η Νο.1 εφαρμογή για κρατήσεις σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου 5×5 έως και 11×11, προσφέροντας ένα πρωτοποριακό σύστημα κρατήσεων. Η διαδικασία της κράτησης είναι πολύ απλή. Διάλεξε γήπεδο ποδοσφαίρου, ημερομηνία και ώρα που θα ήθελες να παίξεις, κάνεις την κράτηση και τέλος! Είσαι έτοιμος για ένα θρυλικό αγώνα!

Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο? Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή έχεις κάποιες δυνατότητες που μέχρι τώρα δεν έχεις:

  • Σύγκρινε τιμές! Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δεις ποια γήπεδα είναι πιο κοντά σου, να δεις φωτογραφίες, να συγκρίνεις τιμές και παροχές για κάθε γήπεδο και να τα δεις σε χάρτη. Πλέον έχεις πολλές επιλογές!
  • Χωρίς έξτρα κόστος! Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή δεν θα πληρώσεις τίποτα παραπάνω! Κλείσε το γήπεδο, παίξε μπάλα και πλήρωσε στο γήπεδο μετά τον αγώνα, όπως κάνεις και σήμερα!
  • Καταχώρησε σκορ! Ακριβώς! Μέχρι τώρα έπαιζες μπάλα και την επόμενη μέρα δεν θυμόσουν πόσο πήγες! Πλέον μπορείς μετά από κάθε αγώνα να καταχωρήσεις το σκορ και να βλέπεις στο προφίλ σου ανά πάσα στιγμή πόσες νίκες έχεις!

Και οι δυνατότητες δεν τελειώνουν εδώ! Μείνε μαζί μας και δεν θα χάσεις! Έρχονται πολλές εκπλήξεις! Κατέβασε τώρα την εφαρμογή!