Γίνε Συνεργάτης

Είσαι ιδιοκτήτης γηπέδου και θες να αναβαθμίσεις το γήπεδό σου; Το SoccerHub σου δίνει την λύση! Κάνε εγγραφή σήμερα δωρεάν και γίνε συνεργάτης SoccerHub αμέσως! Ποια είναι τα προνόμια;

  • Δωρεάν εγγραφή! Δεν χρειάζεται κάποιο κόστος για την εγγραφή σου! Θα χρεώνεσαι απλά ένα ποσοστό από κάθε αγώνα που έγινε μέσω της εφαρμογής!
  • Δωρεάν διαφήμιση! Με την εγγραφή σου θα φαίνεσαι σε όλους τους χρήστες μας! Και ποιο είναι το καλύτερο; Αν κάποιος χρήστης που είναι κοντά στο γήπεδό σας ψάχνει γήπεδο θα φαίνεσαι πρώτος, αφού η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση την τοποθεσία!
  • Ψηφιοποίηση κρατήσεων! Πλέον, ανά πάσα στιγμή μπορείς να καταχωρήσεις τις τηλεφωνικές κρατήσεις σου στην δική σου εφαρμογή! Και το καλύτερο; Μπορούν να την χρησιμοποιούν παραπάνω από 1 άτομα και να ενημερώνονται αυτόματα οι κρατήσεις για όλους! Ξέχνα πια τα χειρόγραφα ημερολόγια!
  • Ειδοποιήσεις κρατήσεων! Όταν γίνεται κράτηση μέσω της εφαρμογής θα σου έρχεται ειδοποίηση για να γνωρίζεις πρώτος πότε έγινε κράτηση!

Σήμερα πάνω από 20 γήπεδα στην Αττική μας έχουν εμπιστευτεί! Εσύ θα μείνεις εκτός; Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μας μήνυμα στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας!

Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω των social media: